Protein Marketing

 

Miért a protein?

Nagyon sok negatív megjegyzés lengi körbe a proteinfogyasztás témakörét - ezek egy részével mi is egyetértünk.

 

Graeme Close, a John Moores Egyetem professzora a következőt mondja: “A legtöbb táplálékkiegészítővel kereskedő cég marketingje téves és erkölcstelen. Hallhatsz tőlük akár olyan állításokat is, mint például ez: >négy hét alatt megszabadulhatsz a súlyfeleslegtől, ha a mi pirulánkat használod.<”

 

Mi elkötelezettek vagyunk a tekintetben, hogy nem teszünk ilyen és ehhez hasonló irreális kijelentéseket. Termékeink valóban kiegészítői, nem helyettesítői egy egészséges étrendnek, aktív életmódnak.

 

A legtöbb dietetikus azt állítja, egy aktív életet élő személy fehérjeszükséglete kb. 1.2-1.5 g testsúlykilogrammonként. Ez azt jelenti, hogy pl. egy 80 kg-os amatőr sportolónak napi 100-120 g fehérjét szükséges elfogyasztania.

 

A megfelelő időben elfogyasztott fehérje kulcsfontosságú. Sokkal célravezetőbb, ha fehérjefogyasztásod egyenletes, mintha egy-egy étkezés után gyorsan legurítanál egy fehérjeshake-t. Ennek oka, hogy szervezeted óránként kb. 20-30 g fehérjét tud lebontani óránként, a többi elfogyasztott mennyiség kárba vész.

 

Ennek tudatában fejlesztettük ki tejsavó fehérje termékeinket, hogy magas minőségű, megfelelő mennyiségű proteinforrást biztosíthassunk számodra. Fehérje táplálékkiegészítőinket szabadon legelő tehenek tejéből állítottuk elő, mely tartalmazza a szervezet számára szükséges 9 aminosavat; könnyen emészthető, így kiváló alapanyaga termékeink előállításánál.

forrás: thepowerofme.co.uk