Hush Run '20 - Telki

HushRun '20

Telki

Egy év kihagyás után, 2020 Október 17-én ismét elrajtol a HushRun éjszakai futás, ezúttal Telkiben!

A Hush Run egy éjszakai közösségi futás, ami persze nem azt jelenti, hogy mindenki egy kupacban fut. A Hush Run lényege, hogy a földre festett jeleket figyelve, egymással együttműködve megtaláljátok és végigfussátok a kijelölt pályát. Viszont, ha gyorsabb vagy a többieknél, ne lepődj meg, ha kicsit több kilométer lesz a lábadban.

Év közben sok futóversenyen tudsz részt venni. A Hush Run nem egy hagyományos verseny, hanem egy nagyszerű közösségi élmény. Csatlakozz Te is!

Helyszín: >itt<

Rajt időpont: 2020 Október 17. Szombat - 18:30

Nevezési díj: 600Ft

Nevezés: A részvételhez előnevezésre van szükség, amelyet a lentebb található ürlap kitöltésével és elküldésével tudsz megtenni. Az ürlap kitöltést követően egy webáruházhoz hasonló folyamaton kell végigmenni ahol különböző fizetési lehetőségek közül választhatsz. Amikor mindezzel készen vagy a HushRun csomag megrendelésével biztosítottad a helyed a rendezvényre.
Amennyiben szeretnél a webshopban található OTE Sports termékei közül néhányat kipróbálni, úgy a HushRun csomag mellé azokat is felveheted a kosárba, ezáltal is tudod támogatni a rendezvényünket.

Hosszú Táv: kb 11km

Rövid Táv: kb 8km

Résztvevők száma: Max 50 fő

Terep jellege: 50% aszfalt - 50% terep

Amit biztosítunk:

  • Hush Run Start Csomag
  • Öltözési/mosdó használati lehetőség a Pajtában
  • Futás utáni after party: zsíroskenyér, pogácsa a Telki Kovászda jóvoltából és OTE Hydro italok.

Amit hozz magaddal:

  • Láthatósági ruházat: láthatósági mellény, karpánt, lábpánt, stb.
  • Lámpa: Fejlámpa, elemlámpa, villogó, amit csak találsz otthon. Az útvonal helyenként olyan földutakon is fog haladni, ahol nincs közvilágítás. Ezért nagyon fontos hogy mindenkinek legyen saját lámpája!

Korhatár: Ha úgy érzed hogy kisfiad/kislányod képes lefutni a 8-12km-es távot, akkor várjuk őt is szeretettel, egy kérésünk van, hogy a kiskorúakkal mindig legyen egy felnőtt kisérő!

Covid19 óvintézkedések: Érkezéskor a kézfertőtlenítők használata kötelező. A helyszínen zárt térben kötelező a maszk használata, ezért ha mosdó, vagy öltözési lehetőséggel szeretnél élni, úgy gondoskodjál a maszk viseléséről.

Mint ahogy mások, úgy mi is csak reménykedni tudunk, hogy az eseményig nem vezetnek be semilyen komolyabb korlátozásokat. Amennyiben mégis és a rendezvény elmarad a nevezési díjakat természetesen visszautaljuk a jelentkezőknek.


Kérdésed van? Írj e-mailt az info@hushrun.hu címre, vagy hívj minket a +36204480147-es telefonszámon.

Várunk szeretettel!

Jelentkezési űrlap

A nevezés elküldésével minden jelentkező tudomásul veszi, hogy a rendezvényünkön saját felelőségére indul és egyúttal kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van és egészséges, a megadott távot felkészülten tudja teljesíteni, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, fertőzésért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető. Továbbá elfogadja, hogy a rendezvény során képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és ezért ellenszolgáltatást nem kér. A rendezvényen előírt láthatósági felszerelések (lámpa, mellény stb.) viselése kötelező. A futás teljes útvonalán, közúton, kereszteződésekben, ösvényeken útvonal biztosítás, útlezárás nincs, a résztvevőknek egymással együttműködve, egymást segítve, a közlekedés szabályait betartva és a rendezők utasításait figyelembe véve kell a kijelölt pályát közös erővel megkeresniük és végigfutniuk.

Az elküldött adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább és a rendezvényt követően törlésre kerülnek.