HushRun '21 - Telki

Update 2021.10.15.

Sajnos le kell mondanunk a HushRun futás szervezését. A családunkban az elmúlt napokban bekövetkezett Covid gyanús betegség miatt egyrészt a a szervezési feladatokat is csak körülményesen tudnánk megvalósítani, ezen túlmenően pedig nem szeretnénk kitenni senkit egy esetleges Covid fertőzésnek. Nagyon sajnáljuk hogy így alakult. Remélem egy másik alkalommal sikerül megszerveznünk. Vigyázzatok magatokra!
Tilistyák Gergő
főszervező

 


HushRun '21

Telki

Eltelt újabb egy év, és így 2021 Október 16-án ismét elrajtol a HushRun éjszakai futás Telkiben!

A Hush Run egy éjszakai közösségi futás, ami persze nem azt jelenti, hogy mindenki egy kupacban fut. A Hush Run lényege, hogy a földre festett jeleket figyelve, egymással együttműködve megtaláljátok és végigfussátok a kijelölt pályát. Viszont, ha gyorsabb vagy a többieknél, ne lepődj meg, ha kicsit több kilométer lesz a lábadban.

Év közben sok futóversenyen tudsz részt venni. A Hush Run nem egy hagyományos verseny, hanem egy nagyszerű közösségi élmény. Csatlakozz Te is!

Helyszín: >itt<

Nevezés: A részvételhez előnevezésre van szükség, amelyet a lentebb található ürlap kitöltésével és elküldésével tudsz megtenni. Az ürlap kitöltést követően egy webáruházhoz hasonló folyamaton kell végigmenni ahol különböző fizetési lehetőségek közül választhatsz. Amikor mindezzel készen vagy a HushRun csomag megrendelésével biztosítottad a helyed a rendezvényre.
Amennyiben szeretnél a webshopban található OTE Sports termékei közül néhányat kipróbálni, úgy a HushRun csomag mellé azokat is felveheted a kosárba, ezáltal is tudod támogatni a rendezvényünket.

Hosszú Táv: kb 13km / 250m szint

Rövid Táv: kb 7km / 150m szint

Résztvevők száma: Max 50 fő

Terep jellege: 50% aszfalt - 50% terep

Amit biztosítunk:

  • Hush Run Start Csomag
  • Öltözési/mosdó használati lehetőség a Pajtában
  • Futás utáni after party: zsíroskenyér, pogácsa a Telki Kovászda jóvoltából és OTE Hydro sportital.

Amit hozz magaddal:

  • Láthatósági ruházat: láthatósági mellény, karpánt, lábpánt, stb.
  • Lámpa: Fejlámpa, elemlámpa, villogó, amit csak találsz otthon. Az útvonal helyenként olyan földutakon is fog haladni, ahol nincs közvilágítás. Ezért nagyon fontos hogy mindenkinek legyen saját lámpája!

Korhatár: Ha úgy érzed hogy kisfiad/kislányod képes lefutni a 8-12km-es távot, akkor várjuk őt is szeretettel, egy kérésünk van, hogy a kiskorúakkal mindig legyen egy felnőtt kisérő!

Covid19 óvintézkedések: Érkezéskor a kézfertőtlenítők használata kötelező.

Mint ahogy mások, úgy mi is csak reménykedni tudunk, hogy az eseményig nem vezetnek be semilyen komolyabb korlátozásokat. Amennyiben mégis és a rendezvény elmarad a nevezési díjakat természetesen visszautaljuk a jelentkezőknek.


Kérdésed van? Írj e-mailt az info@hushrun.hu címre, vagy hívj minket a +36204480147-es telefonszámon.

Várunk szeretettel!

Jelentkezési űrlap

A nevezés elküldésével minden jelentkező tudomásul veszi, hogy a rendezvényünkön saját felelőségére indul és egyúttal kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van és egészséges, a megadott távot felkészülten tudja teljesíteni, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, fertőzésért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető. Továbbá elfogadja, hogy a rendezvény során képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és ezért ellenszolgáltatást nem kér. A rendezvényen előírt láthatósági felszerelések (lámpa, mellény stb.) viselése kötelező. A futás teljes útvonalán, közúton, kereszteződésekben, ösvényeken útvonal biztosítás, útlezárás nincs, a résztvevőknek egymással együttműködve, egymást segítve, a közlekedés szabályait betartva és a rendezők utasításait figyelembe véve kell a kijelölt pályát közös erővel megkeresniük és végigfutniuk.

Az elküldött adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább és a rendezvényt követően törlésre kerülnek.